Thuis

Yuyao Shunji Plastics Co., Ltd

Een paar woorden over ons
China Yuyao Shunji Plastics Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Yuyao Shunji Plastics Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Yuyao Shunji Plastics Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Yuyao Shunji Plastics Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Yuyao Shunji Plastics Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Yuyao Shunji Plastics Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Yuyao Shunji Plastics Co., Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7

Yuyao Shunji Plastics Co., Ltd

De Plastiekenco. van Yuyaoshunji, Ltd is een professionele fabrikant en exporteur, die in 1985 wordt een gevestigd. Onze fabriek wordt gevestigd in Yuyao-Stad, Zhejiang-Provincie, China. De fabriek is zeer dicht aan NingBo-haven (een internationale oceaanhaven).

 

Onze fabriek behandelt een gebied van 80.000 vierkante meters, hebben wij meer dan 400 werknemers, hebben grote jaarlijkse verkoop dat meer dan 67 miljoen Amerikaanse dollars is. Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om requestion van al klant te waarborgen. Wegens onze hoogte - kwaliteit en de naverkoopdienst, hebben wij vele globale klanten van Zuid-Amerika, Oostelijk Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika bereikt.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van amino plastic poeder (hoofdzakelijk aan plastic elektrisch toestel), melamine vormend poeder (hoofdzakelijk om plastic melaminevaatwerk te maken), en het poeder van de melamineverglazing. Wat meer, wij is heeft twee productielijnen van formaldehyde, dat een grote output 100.000 ton heeft. De capaciteit van melamine vormend poeder bereikt aan 20.000 ton per jaar. De capaciteit van ureum vormend poeder is 50.000 ton per jaar. En wij hebben een 5000 tonoutput van verglazingspoeder. Het verglazingspoeder wordt gebruikt om de oppervlakte van vaatwerk op te poetsen. In de markt van China, bezetten wij het grootste marktaandeel. Wij verkopen melamine vormend poeder 1.800 ton in gemiddelde per maand, en het poeder van de melamineverglazing 300 ton in gemiddelde per maand.

China Yuyao Shunji Plastics Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Yuyao Shunji

Aantal werknemers : 300~400

Jaarlijkse omzet : 60 million-70 million

Opgericht Jaar : 1985

Export pct : 30% - 40%

geschiedenis van het bedrijf

Plasticisco. van Yuyaoshunji, Ltd werd opgericht in 1985, gelegen in de Hangzhou-Baaibrug, bij het zuidelijke uiteinde van het Industrieterrein van Yuyao xiaocao'e Binhai, dichtbij de haven van Ningbo, en bijna Nationale Weg 329. Zo is het verkeer zeer geschikt geen kwestie door overzees of over land.

 

Na jaren inspanningen, is ons bedrijf ontwikkeld tot een productiebasis op grote schaal met een gebied van 80.000 vierkante meters, een bouwgebied van 40.000 vierkante meters, en de vaste activa's heeft meer dan 150 miljoen Yuan.We hebben twee takfabrieken bereikt: men is in Dongguan, Guangdong; een andere men is in Quanzhou Fujian.We heeft 400 werknemers, 20 hoogste leidingpersoneel en 10 ingenieurs nu met midden technische titels.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van formaldehyde, amino plastic poeder, en het afgietselpoeder van het melamineformaldehyde. De capaciteit van het afgietselpoeder van het melamineformaldehyde bereikt aan 20.000 ton per jaar. De capaciteit van amino plastic poeder is 40.000 ton per jaar.

 

wegens de goede prestaties van fysieke en chemische index, gebruiken vele fabrieken ons materiaal om plastic die vaatwerk te produceren naar Europa, Verenigde Staten en andere landen wordt uitgevoerd. 

 

De plastiekenco. van Yuyaoshunji, Ltd zal meer waarden voor de maatschappij, met onze prima industriële kunst, prima technologie, prima materiaal, prima kwaliteit en prima beheer creëren. Over decennia, met hoogstaand, productveiligheid, evenals de efficiency, flexibele en gediversifieerde diensten, heeft Shunji grote reputatie van klanten over de hele wereld gewonnen.

 

bedrijfsdiensten

Wij zoeken altijd oprechte klanten die uit de gehele wereld komen. Wij willen een verhouding op lange termijn en stabiele met klanten bouwen, niet alleen één-transactie zaken. Aldus, „hoog - de kwaliteitsproducten, geschikte levering, beste de diensthouding“ is onze bedrijfsfilosofie.
 
De dienst als onderstaand:
1.Send vrije steekproeven aan klanten als verwijzing.
2.Create nieuwe producten om aan de speciale eisen van elke klant te voldoen.
3. op dit ogenblik, wij meer dan duizend te kiezen kleuren hebben. Als de klanten ons een nieuwe kleur willen maken, kunnen wij waarborgen die de nieuwe kleur in 4 dagen maken.  
4.We zijn zeer blij om fabriek-reis serevice aan te bieden. Wanneer de klant ons, als gids bezoekt, begeleiden wij en tonen u volledig waarom wij concurrerend kunnen zijn. 
5.We verlenen de goede naverkoopdienst als: wij gaan vaak abraod onze oude klanten bezoeken om diepe verhouding, moeilijke situatieprobleem in de fabriek van de klant te bouwen.  

 

 

Bedrijfteam

Na jaren constante inspanningen, is ons bedrijf ontwikkeld tot een gebied van 80.000 vierkante meters, het bouwgebied van 40.000 vierkante meters van productiebasis op grote schaal, en de vaste activa's heeft meer dan 150 miljoen yuans bereikt. Wij hebben meer dan 400 werknemers, 20 hoogste leidingpersoneel en 10 ingenieurs nu met midden technische titels. Wij hebben twee takfabrieken in Dongguan, Guangdong en Quanzhou, Fujian gevonden.

 

China Yuyao Shunji Plastics Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0                              China Yuyao Shunji Plastics Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

CONTACT

Adres: Nr 22, Kexing-Road, Binhai-Industrieterrein, Xiaocao'e-Stad, Yuyao-Stad, Ningbo, Zhejiang, China

Factory Adres:Nr 22, Kexing-Road, Binhai-Industrieterrein, Xiaocao'e-Stad, Yuyao-Stad, Ningbo, Zhejiang, China